Naast onze camping is de theeschenkerij "de Groene Trambrug" gelegen. Hier kunt u terecht voor een drankje en een klein hapje!

 

In het mooie Emmen is er het Dierenpark Emmen met o.a. de tropische vlindertuin. Naast dit mooie park zijn er ook andere redenen om een bezoek te brengen aan deze toeristische plaats. Emmen heeft een zeer modern winkelcentrum en er zijn diverse evenementen zoals de vlindermarkten, full-color festival, de gouden pijl en nog vele andere activiteiten.

 

Het Veenpark in Barger-Compascuum is in de dichte nabijheid van onze camping. In dit museumdorp vind je b.v. plaggenhutten en oude woningen! Ook zijn er op sommige dagen activiteiten, zoals b.v. vlegeldorsen, machinedorsen, mandenvlechten, spinnen, pannenkoeken bakken, karnen enz. Met de hand turf steken wordt hier ook gedemonstreerd. Er rijdt een treintje (stoom en diesel) door het door het park en veengebied.

 

In het gezellige Klazienaveen kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen! Ook treft u daar nog tal van andere winkels en restaurants! En op zaterdagmiddag is er een weekmarkt!